Toimitusjohtaja ja johtoryhmä

Tamturbon yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiöllä on toimitusjohtaja, jonka valitsee hallitus.

Tamturbon toimitusjohtaja on Igor Nagaev. Toimitusjohtaja johtaa ja kehittää yhtiön liiketoimintaa ja vastaa päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta, sekä juoksevasta hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Hän myös valmistelee hallituksen käsittelyyn menevät asiat ja vastaa niiden täytäntöönpanosta, sekä vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty.

Yhtiöllä on myös johtoryhmä, jonka vastuulla on strategian, liiketoimintojen, toimintamallien, sekä muiden yhtiön yhteisten asioiden kehittäminen, johtaminen ja toimeenpano.

Igor Nagaev

Igor Nagaev

Toimitusjohtaja

s. 1964
Luonnontieteiden tohtori, diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri

Igor Nagaevilla on yli kahden vuosikymmenen kokemus kompressorialalta. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Puolan Atlas Copcon toimitusjohtajana ja globaaleista asiakkuuksista vastaavana johtajana Atlas Copcon öljyttömien kompressoreiden divisioonassa.

Tamturbon lisäksi Igor Nagaev toimii seuraavissa Yhtiön ulkopuolisissa hallinto-, johto- tai valvontaelimissä ja/tai yhtiömiehenä seuraavissa henkilöyhtiöissä:

Hallituksen puheenjohtaja, LingRoom Sp. Z o.o.
Hallituksen puheenjohtaja/President, Tamturbo Inc.

Tommi Holopainen

Tommi Holopainen

CFO

s. 1964
Kauppatieteiden maisteri, eMBA, HHJ

Työskennellyt Tamturbossa vuodesta 2022

Tommi Holopainen on kokenut talouden ammattilainen, jonka tausta on telecom- ja IT-aloillta mm. Teliasta. Hänellä on kokemusta sekä listatuista että yksityisistä yhtiöistä, hallinnosta sekä yritysjärjestelyistä.

Tamturbon lisäksi Tommi Holopainen toimii seuraavissa Yhtiön ulkopuolisissa hallinto-, johto- tai valvontaelimissä ja/tai yhtiömiehenä seuraavissa henkilöyhtiöissä:

Hallituksen jäsen/sihteeri, Tamturbo Inc.

Antti Kaura

Antti Kaura

COO

s. 1983
Diplomi-insinööri
Tamturbossa vuodesta 2015

Yli 10 vuoden kokemus vaativista rooleista johtavissa suomalaisissa teollisuusyrityksissä kuten Valmet ja Metso.

Brecht Vanlee

Brecht Vanlee

CCO

s. 1987
Diplomi-insinööri
Tamturbossa vuodesta 2019

Brecht Vanlee liittyi Tamturbon tiimiin vuonna 2019. Hän omaa melkein kymmenen vuoden kokemuksen kompressorialalta, jonka aikana hän on työskennellyt Atlas Copcolla sekä AF Compressorilla, erityisesti myynnin, liiketoiminnan kehittämisen, suunnittelun ja projektijohtamisen osa-alueilla.

Hannu Heinonen

Hannu Heinonen

Aluejohtaja Amerikka

s. 1963
Insinööri, MBA

Hannu Heinonen vastaa Tamturbon liiketoiminnan kehittämisestä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus teollisuuskompressoreiden myynnistä ja markkinoinnista Amerikassa ja globaalisti Gardner Denverin ja sen edeltäjän Tamrotorin palveluksessa, sekä taiwanilaisen FuShengin ja intialaisen ELGi Equipmentin palveluksessa.

Tamturbon lisäksi Hannu Heinonen toimii seuraavissa Yhtiön ulkopuolisissa hallinto-, johto- tai valvontaelimissä ja/tai yhtiömiehenä seuraavissa henkilöyhtiöissä:

Hallituksen jäsen/treasurer, Tamturbo Inc.

Heli Malinen

Heli Malinen

Markkinointijohtaja

s. 1977
Filosofian maisteri
Tamturbossa vuodesta 2019

Heli Malinen liittyi Tamturbon tiimiin syyskuussa 2019. Hän omaa monipuolisen kokemuksen markkinoinnista, viestinnästä ja projektinjohtamisesta.

1 Kukin optio-oikeus oikeuttaa merkitsemään viisi (5) uutta osaketta.