Vastuullisuus

Tamturbo vastaa teollisuuden ja Yhtiön asiakkaiden kestävän kehityksen tavoitteisiin

Tamturbo on teollinen cleantech-kasvuyhtiö, joka mahdollistaa öljyttömällä paineilmaratkaisullaan puhtaammat ja Yhtiön käsityksen mukaan energiatehokkaammat ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä aiheuttavat tuotantoprosessit, mikä vastaa kestävän kehityksen vaatimuksiin:

  • Yhtiön käsityksen mukaan pienin elinkaarikustannus, 20–30 prosenttia ”öljyttömiä” ruuvikompressoreja alhaisempi.
  • 100 prosentin öljytön ilma, ei riskiä paineilman saastumiselle.
  • Yhtiön käsityksen mukaan parempi, ja koko kompressorin eliniän pysyvä, energiatehokkuus.
  • Käytännössä huoltovapaa teknologia.
  • Säästöt jätehuollossa, ei öljyjätettä, ei öljyistä kondenssivettä tai öljynerotuskustannuksia.
  • Kompakti koko, tilansäästö. Asiakkaan kynnys vaihtaa perinteisestä teknologiasta Tamturbon teknologiaan on erittäin pieni, koska laitteet ovat pienempiä kooltaan ja sähkö- sekä putkiston kytkennät ovat standardien mukaisia.

Tamturbon kestävä design

Kun Tamturbo vuonna 2010 perustettiin, oli yrityksen kantavana ajatuksena se, että maailma tarvitsee kestävämmän tavan tuottaa paineilmaa teollisuuden tarpeisiin – emme voi jatkaa arvokkaimpien resurssien – energian ja ympäristön – tuhlaamista.

Tänä päivänä Tamturbo tarjoaa kestävästi suunniteltua teknologiaa. Teknologia on aidosti täysin öljytön, mikä mahdollistaa käytännössä huoltovapaan elinkaaren ja tarjoaa asiakkaalle mitattavissa olevia ja merkittäviä kustannus- ja energiasäästöjä. Täysin öljytön ratkaisu on luotettavin vaihtoehto teollisuudelle, jossa ilman on oltava täysin puhdasta, kuten elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuudessa.